Zonnestudio Sunday's Den Haag Dierenselaan (2024)

Zonnestudio Sunday's Den Haag Dierenselaan (1)

Zonnestudio Sunday's Den Haag Dierenselaan (2)

Zonnestudio Sunday's Den Haag Dierenselaan (3)

Zonnestudio Sunday's Den Haag Dierenselaan (4)

Zonnestudio Sunday's Den Haag Dierenselaan (5)

Zonnestudio Sunday's Den Haag Dierenselaan (6)

Zonnestudio Sunday's Den Haag Dierenselaan (7)

Locatie

Dierenselaan 198, 2573 KN Den Haag
4.8/5 6 reviews
Zaterdag 09:00 - 21:00
Zondag 10:00 - 20:00
Maandag 09:00 - 21:30
Dinsdag 09:00 - 21:30
Woensdag 09:00 - 21:30
Donderdag 09:00 - 21:30
Vrijdag 09:00 - 21:30

Actualiteiten

Zonnestudio Den Haag Dierenselaan

Het zonnige nieuws over onze studio!

Zonnestudio Sunday's Den Haag Dierenselaan (8)

Nieuw! Sunbay Lightvision by Ergoline

We hebben de nieuwste Ergoline zonnebank: de Sunbay Lightvision. De krachtigste en modernste zonnebank die er is! Deze Ergoline zonnebank zit vol met nieuwe features en is in te stellen naar jouw persoonlijke voorkeur. Bovendien hebben we niet één, maar direct twee Sunbay Lightvisions in onze studio!

Kom snel langs en ervaar de Sunbay Lightvision zelf!

Bij Sunday’s

In deze studio

Sunbay Lightvision by Ergoline

Zonnestudio Sunday's Den Haag Dierenselaan (13)

Nieuw! De Sunbay Lightvision by Ergoline

Sunday's heeft nu de nieuwste Ergoline zonnebank: de Sunbay Lightvision. De krachtigste en modernste zonnebank die er is! Deze Ergoline zonnebank zit vol met nieuwe features en is in te stellen naar jouw persoonlijke voorkeur.

Personal Sunstyle

De Sunbay Lightvision geeft je de mogelijkheid om zelf te kiezen voor welk bruiningsresultaat je gaat. Dit kan door de intensiteit van de lampen en gezichtsbruiners in te stellen met behulp van het touchscreen. Je kunt kiezen uit: intensive (100% vermogen), medium (85% vermogen) of sensitive (65% vermogen).

Collasense® Skin care

De Sunbay Lightvision maakt gebruik van de unieke Collasense® techniek. Deze speciale collageenlampen zorgen ervoor dat het licht nog subtieler uiteenvalt in de huid, waardoor het ultrazacht is voor de cellen en de collageen aanmaak stimuleert. Dit zorgt voor een elastischere huid, waardoor je een gezonde en frisse uitstraling krijgt! Je huid krijgt een betere doorbloeding en daardoor een stralende tint. Wie wil dat nou niet?

Hybrid LED shoulder tan

De unieke schouderbruiners zorgen voor een intensieve bruining van de schouders. Daarnaast wordt de zuurstofproductie in de huid gestimuleerd, wat zorgt voor extra huidverzorging.

Voice assistant

De Voice Guide helpt je tijdens het zonnen om de bedieningsfuncties uit te leggen. Zo kun je zelf lekker blijven relaxen! Toch liever geen Voice Guide? Met één druk op de knop schakel je deze uit via het touchscreen.

Cinematic sound & Bluetooth

De Sunbay Lightvision beschikt over een top-notch geluidssysteem. Naast een aantal radiozenders kun je ook jouw eigen muziek afspelen via Bluetooth.

Blue D-lite

De Sunbay Lightvision bevat blue D-lite lampen. Deze lampen bootsen het blauwe spectrum van zonlicht na, dat verantwoordelijk is voor de natuurlijke aanmaak van vitamine D. Vooral in de lange wintermaanden heeft ons lichaam vaak een gevaarlijk tekort aan vitamine D. Blue D-lite biedt hier een oplossing voor!

Surround cooling

De nieuwe Surround Cooling zorgt voor een gelijkmatige verfrissende luchtstroom, die doet denken aan een verkoelend zeebriesje. Zo geniet je ontspannen van jouw zonbezoek!

Kom snel langs en ervaar de Sunbay Lightvision zelf.

iForce+

Zonnestudio Sunday's Den Haag Dierenselaan (14)

Onze topklasse zonnebank

De iForce+ is een topklasse zonnebank, geschikt voor zowel beginnende als ervaren zonners.

Bruiningstechniek

De iForce+ beschikt over een geavanceerde bruiningstechniek die ervoor zorgt dat het bruiningsproces sneller op gang komt. Hierdoor is het resultaat al snel na jouw zonbezoek zichtbaar.

ContourPlus

Deze luxe zonnebank heeft een ergonomisch ligcomfort, wat ervoor zorgt dat je optimaal kan ontspannen tijdens jouw zonbezoek.

SoundAround

Naast een aantal audiokanalen kun je bij de iForce+ ook jouw eigen muziek afspelen vanaf jouw mobiel. Chill mode: on!

Breeze en Aroma

Behoefte aan een verkoelende waternevel? Deze kun je handmatig aanzetten of instellen met een interval. Lekker verfrissend! Daarnaast zijn er een aantal aroma's beschikbaar, zodat je zelf een gewenste geur kan uitkiezen.

Airconditioning

De CliMax airconditioning zorgt voor een verkoelende bries over de hele zonnebank. Deze is gemakkelijk aan te passen aan jouw gewenste temperatuur. Cool!

Blue D-lite

Ook de iForce+ bevat unieke blue D-lite® lampen. Deze lampen bootsten het natuurlijk zonlicht na en zorgen hiermee voor vitamine D aanmaak, de onmisbare zonnevitamine!

iBed

Zonnestudio Sunday's Den Haag Dierenselaan (15)

De iconische iBed

De iBed is één van onze iconische Sunday's zonnebanken. Deze zonnebank is beschikbaar in verschillende sterktes en is daarom ideaal voor zowel lichte als donkere huidtypen!

Langdurige bruining

De uitgebalanceerde bruiningstechniek van de iBed zorgt voor een direct resultaat met een langdurige bruining.

iSwing

Deze luxe zonnebank is ook beschikbaar met de unieke Swing-functie. De iSwing beschikt over roterende gezichtbruiners welke zorgen voor een egale bruining in het gezicht die dieper doordringt in de huid.

Aroma en Breeze

Om jouw zonbezoek zo aangenaam mogelijk te maken, kun je kiezen voor een lekkere geur onder de zonnebank. Daarnaast beschikt de iBed over Breeze opties: een verkoelende nevel in het gezicht. Deze kun je handmatig activeren of instellen met een interval.

Airconditioning

Zomer, of toch lente? Met de airconditioning van de iBed kies je jouw gewenste temperatuur voor onder deze zonnebank.

MP3 muziek

Je kunt onder de iBed naar een aantal radiozenders luisteren. Toch liever je eigen muziek? Dat kan! Pak je telefoon en Plug & Play.

Blue D-lite

Alle zonnebanken van Sunday's beschikken over unieke vitamine D lampen. Deze lampen bevatten de blue d-lite techniek® en bootsen zo het natuurlijke zonlicht na. Dit zorgt ervoor dat jouw lichaam op natuurlijke wijze vitamine D aanmaakt. En dat is heel belangrijk voor je gezondheid! Zeker in de wintermaanden kampen veel Nederlanders, zonder het te weten, met een vitamine D tekort. Een paar zonbezoeken zijn vaak al genoeg om jouw vitamine D niveau weer op peil te brengen.

Australian Gold

Australian Gold zonnecosmetica

Zonnecosmetica helpt om mooier, sneller en langer bruin te zijn. Wist je dat het wel 40% verschil kan maken? Bovendien is het ook nog eens gezond voor je huid! Wil je weten hoe dat zit? Bekijk onze pagina over zonnecosmetica.

Bij Sunday’s vind je uitsluitend de zonnecosmetica van Australian Gold. Deze producten staan voor een hoge kwaliteit en zorgen voor een optimale verzorging en bruining van je huid. Onze zonneconsulentes krijgen regelmatig bijscholing over de nieuwste Australian Gold zonnecosmetica en kunnen jou dus goed adviseren!

Zonnestudio Sunday's Den Haag Dierenselaan (16)

Sunbay Lightvision by Ergoline

Zonnestudio Sunday's Den Haag Dierenselaan (17)

iForce+

Zonnestudio Sunday's Den Haag Dierenselaan (18)

iBed

Zonnestudio Sunday's Den Haag Dierenselaan (19)

Australian Gold

Onze zonkracht

Waarom zonnen bij Sunday's

Met ruim 50 zonnestudio’s is Sunday’s de grootste zonnestudioketen van Nederland. En we hebben een formule waar we trots op zijn! Al 25 jaar staat voor ons maar één ding centraal: jou in het zonnetje zetten.

Professionele begeleiding

Tijdens je eerste zonbezoek aan zonnestudio Sunday’s krijg je een gratis persoonlijk zonadvies, gebaseerd op jouw huidtype.

Lees verder

Innovatieve zonnebanken

Sunday's heeft het nieuwste model zonnebank: de Cube+. Deze zonnebank geeft een 20% beter bruiningsresultaat!

Lees verder

Vitamine D door onze blue D-lite lampen

Sunday’s is de enige zonnestudioketen in Nederland die al haar zonnebanken heeft uitgerust met unieke blue D-lite lampen.

Lees verder

3 gratis verzorgings producten

Bij ieder zonbezoek krijg jij 3 gratis producten die bijdragen aan een stralende huid. Zo krijgt jouw huid een mooie en egale tint!

Lees verder

Controle op onze lampen

Iedere dag zijn wij op pad om de zonnebanklampen te controleren en waar nodig te vervangen.

Lees verder

Zonnestudio's in heel Nederland

Waar je ook bent in Nederland, er is vrijwel altijd een Sunday's zonnestudio in de buurt! Wanneer kom jij langs?

Lees verder

Acties

Zonnige acties

Wil jij voordelig onder de zonnebank? Bekijk eens onze zonnige acties!

€5,- introductie korting Lees verder

Over

Zonnestudio Den Haag Dierenselaan

Verantwoord zonnen bij zonnestudio Sunday's.

Zonnebank prijzen

De prijs van een zonbezoek hangt af van het type zonnebank en de duur van je bezoek. In onderstaand overzicht vind je alle prijzen van onze zonnebanken.

Nog voordeliger zonnen? Dat kan met Sunny Deal zontegoed. De eerste keer zon je zelfs éénmalig met 5,- korting!

Verantwoord zonnen

Verantwoord zonnen staat bij zonnestudio Sunday's Den Haag Dierenselaan voorop. Of je nu behoefte hebt aan een mooi kleurtje, een vitamine D boost of gewoon even lekker ontspannen, we doen er alles aan om jou in het zonnetje te zetten!

We vertellen je graag meer over de zonkracht van Sunday's.

Gekwalificeerde zonneconsulentes

Tijdens jouw eerste zonbezoek krijg je van ons een gratis professionele huidanalyse. Onze opgeleide zonneconsulenten stellen op basis hiervan een persoonlijk zonadvies op. What's in it for you? Dit zonadvies helpt je bij het verantwoord opbouwen van een mooi en gezond kleurtje.

3 gratis verzorgingsproducten

Bij verantwoord zonnen hoort ook een goede huidverzorging. Daarom liggen er bij elk zonbezoek 3 gratis huidverzorgingsproducten voor je klaar. Hiermee ben je altijd goed voorbereid op jouw zonbezoek; je hebt dus niets nodig om te gaan zonnen bij Sunday's!

Vitamine D zonnebanken

Alle zonnebanken van Sunday’s zijn uitgerust met vitamine D lampen. Deze exclusieve blue D-lite lampen stimuleren het natuurlijke aanmaakproces van vitamine D in de huid. Zo ben je niet alleen met je uiterlijk, maar ook met je gezondheid bezig!

Eerste zonbezoek

Ben je benieuwd wat je kan verwachten van jouw eerste zonbezoek? Lees dan onze zonblog!

Reviews

Beoordeel onze vestiging

Hoe is jouw Sunday's zonbezoek bevallen? Laat het ons weten!

J. W. Dengerink

Ik kom al enkele jaren bij Sunday’s en kom meestal op vrijdag en maandag. Ik vind het gezellig om een praatje te maken, met een geintje en ook te lachen een mopje en dat hoort erbij. Groetjes, Jan Dengerink

Gonny Florijn

Lieve schatten van mensen zijn jullie allemaal.Samantha is zo'n lieve schat.Ze is altijd net als haar zusje zo lief en zo vriendelijk...En niet te vergeten Melissa Roos en Bianca... jullie zijn allemaal toppertjes!!!! Alleen al vanwege deze lieve mensen zou ik nooit meer naar een andere zonnebankcentra willen!De kwaliteit van de banken is buitengewoon goed!Ik geef ze hoger dan 5 sterren!

Johan

Zeer nette zonnecentrum goede zonnebanken en lieve dames die je helpen

Johan wensink

Zeer goed en nette zonnebank met lieve mensen

Johan wensink

Zeer goed en nette zonnebank met lieve mensen

Ursula Delbressine

14 mrt 2024 2e keer bij Sunday. Al jaren bij Sundays Theresiastraat gekomen met veel plezier. Alles was top.De eerste keer bij Dierenselaan zéér prettig. De 2e keer 14 mrt was een ervaring die we nooit meer wensen mee te maken. De dame was zo onbeschoft, zeer agressief en oneerlijk. We waren 5 min.te laat want we stonden in een politie oponthoud. Dat hebben we geweten. Ze zetten gelijk de zonnebank aan maar we kunnen ons niet uitkleden binnen 1 seconden. Er was een getuige die de politie had gezien. Ze was a-sociaal grof en sprak slecht over haar collega die we de eerste keer hadden. Ze zei dat alles op camera stond. Ik hoop dat deze film nagekeken wordt. We hadden om 18.00 afgesproken en waren te laat en hield daarom onze min. in. Dat onbeschoft gedrag heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Nergens nooit bij Sundays of elders. Onvoorstelbaar hoe ze met ons is omgegaan. Als dit jullie beleid is dan zijn we er klaar mee. Kijk de videofilm na en kijk ook rond 19.00 want ik ben nog even naar binnen gegaan en zei sorry terwijl dat niet nodig was en ze bleef onbeschoft.

Schrijf zelf een review

Adres

Zonnestudio Den Haag Dierenselaan

Dierenselaan 198
2573 KN Den Haag

070-3638538

Zonnestudio Sunday's Den Haag Dierenselaan (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Zonia Mosciski DO

Last Updated:

Views: 6481

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Zonia Mosciski DO

Birthday: 1996-05-16

Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

Phone: +2613987384138

Job: Chief Retail Officer

Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.