Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (2024)

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (1)

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (2)

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (3)

Locatie

Frederik Hendriklaan 295, 2582 CE Den Haag
4.7/5 18 reviews
Koningsdag Gesloten
Zondag 09:00 - 21:00
Maandag 08:00 - 22:00
Dinsdag 08:00 - 22:00
Woensdag 08:00 - 22:00
Donderdag 08:00 - 22:00
Vrijdag 08:00 - 22:00

Actualiteiten

Zonnestudio Den Haag Frederik Hendriklaan

Het zonnige nieuws over onze studio!

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (4)

Nieuw! De Prestige Fusion Spectra “The new fusion of light.”

De nieuwste zonnebank met LED tanning! Krachtiger dan ooit tevoren, met unieke features en een combinatie van activating- en beauty light. Voor het eerst samengebracht in één zonnebank voor de ultieme ervaring!

Kom snel langs en ervaar de Prestige Fusion Spectra zelf!

Bij Sunday’s

In deze studio

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (5)

Prestige Fusion Spectra

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (6)

Sunbay Lightvision by Ergoline

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (7)

Cube+

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (8)

Colorvision

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (9)

iForce+

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (10)

iBed

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (11)

Sun Pilot

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (12)

Spray Tan

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (13)

Australian Gold

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (14)

Marc Inbane

Prestige Fusion Spectra

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (15)

Wij hebben ‘m, de Prestige Fusion Spectra “The new fusion of light.”

De nieuwste zonnebank met LED tanning! Krachtiger dan ooit tevoren, met unieke features en een combinatie van activating- en beauty light. Voor het eerst samengebracht in één zonnebank voor de ultieme ervaring!

Sunbay Lightvision by Ergoline

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (16)

Nieuw! De Sunbay Lightvision by Ergoline

Sunday's heeft nu de nieuwste Ergoline zonnebank: de Sunbay Lightvision. De krachtigste en modernste zonnebank die er is! Deze Ergoline zonnebank zit vol met nieuwe features en is in te stellen naar jouw persoonlijke voorkeur.

Personal Sunstyle

De Sunbay Lightvision geeft je de mogelijkheid om zelf te kiezen voor welk bruiningsresultaat je gaat. Dit kan door de intensiteit van de lampen en gezichtsbruiners in te stellen met behulp van het touchscreen. Je kunt kiezen uit: intensive (100% vermogen), medium (85% vermogen) of sensitive (65% vermogen).

Collasense® Skin care

De Sunbay Lightvision maakt gebruik van de unieke Collasense® techniek. Deze speciale collageenlampen zorgen ervoor dat het licht nog subtieler uiteenvalt in de huid, waardoor het ultrazacht is voor de cellen en de collageen aanmaak stimuleert. Dit zorgt voor een elastischere huid, waardoor je een gezonde en frisse uitstraling krijgt! Je huid krijgt een betere doorbloeding en daardoor een stralende tint. Wie wil dat nou niet?

Hybrid LED shoulder tan

De unieke schouderbruiners zorgen voor een intensieve bruining van de schouders. Daarnaast wordt de zuurstofproductie in de huid gestimuleerd, wat zorgt voor extra huidverzorging.

Voice assistant

De Voice Guide helpt je tijdens het zonnen om de bedieningsfuncties uit te leggen. Zo kun je zelf lekker blijven relaxen! Toch liever geen Voice Guide? Met één druk op de knop schakel je deze uit via het touchscreen.

Cinematic sound & Bluetooth

De Sunbay Lightvision beschikt over een top-notch geluidssysteem. Naast een aantal radiozenders kun je ook jouw eigen muziek afspelen via Bluetooth.

Blue D-lite

De Sunbay Lightvision bevat blue D-lite lampen. Deze lampen bootsen het blauwe spectrum van zonlicht na, dat verantwoordelijk is voor de natuurlijke aanmaak van vitamine D. Vooral in de lange wintermaanden heeft ons lichaam vaak een gevaarlijk tekort aan vitamine D. Blue D-lite biedt hier een oplossing voor!

Surround cooling

De nieuwe Surround Cooling zorgt voor een gelijkmatige verfrissende luchtstroom, die doet denken aan een verkoelend zeebriesje. Zo geniet je ontspannen van jouw zonbezoek!

Kom snel langs en ervaar de Sunbay Lightvision zelf.

Cube+

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (17)

De sterkste zonnebank in town

Sunday's heeft nu het nieuwste model zonnebank: deCube+. De sterkste zonnebank in town! Deze zonnebank geeft een 20% beter bruiningsresultaat en is supercomfortabel. Bovendien zit de Cube+ vol met allerlei nieuwe features die zorgen voor de ultieme zonbeleving.

Persistant tanning

Excuse me?! Vrij vertaald: een beter bruiningsresultaat. De Cube+ gebruikt UVA-leds. Deze zorgen ervoor dat de bruining eerder op gang komt. Resultaat: een diepere bruining die langer zichtbaar blijft!

Collasense®

Rode LED's en rode lampen stimuleren de collageenproductie in de huid. Dit zorgt voor een elastischere huid, waardoor je een gezonde en jeugdige uitstraling krijgt! Wie wil dat nou niet?

Spotify

Met het Surround Sound systeem en Bluetooth aansluiting luister je in no time naar jouw favoriete Spotify playlist op je mobiel.

Schouderbruiners plus

De schouderbruiners zijn verbeterd en voorzien van speciaal gevormde nekreflectoren, voor een beter bereik en resultaat. Schouders eronder! ;)

Climate Control

Standje warme zomerdag op Ibiza, of toch een graadje luchtiger? De Climate Control kun je instellen op jouw persoonlijke voorkeur!

Blue D-lite

De Cube+ bevat blue D-lite lampen. Deze lampen bootsen het blauwe spectrum van zonlicht na, dat verantwoordelijk is voor de natuurlijke aanmaak van vitamine D. Vooral in de lange wintermaanden heeft ons lichaam vaak een gevaarlijk tekort aan vitamine D. Blue D-lite biedt hier een oplossing voor!

Colorvision

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (18)

iForce+

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (19)

Onze topklasse zonnebank

De iForce+ is een topklasse zonnebank, geschikt voor zowel beginnende als ervaren zonners.

Bruiningstechniek

De iForce+ beschikt over een geavanceerde bruiningstechniek die ervoor zorgt dat het bruiningsproces sneller op gang komt. Hierdoor is het resultaat al snel na jouw zonbezoek zichtbaar.

ContourPlus

Deze luxe zonnebank heeft een ergonomisch ligcomfort, wat ervoor zorgt dat je optimaal kan ontspannen tijdens jouw zonbezoek.

SoundAround

Naast een aantal audiokanalen kun je bij de iForce+ ook jouw eigen muziek afspelen vanaf jouw mobiel. Chill mode: on!

Breeze en Aroma

Behoefte aan een verkoelende waternevel? Deze kun je handmatig aanzetten of instellen met een interval. Lekker verfrissend! Daarnaast zijn er een aantal aroma's beschikbaar, zodat je zelf een gewenste geur kan uitkiezen.

Airconditioning

De CliMax airconditioning zorgt voor een verkoelende bries over de hele zonnebank. Deze is gemakkelijk aan te passen aan jouw gewenste temperatuur. Cool!

Blue D-lite

Ook de iForce+ bevat unieke blue D-lite® lampen. Deze lampen bootsten het natuurlijk zonlicht na en zorgen hiermee voor vitamine D aanmaak, de onmisbare zonnevitamine!

iBed

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (20)

De iconische iBed

De iBed is één van onze iconische Sunday's zonnebanken. Deze zonnebank is beschikbaar in verschillende sterktes en is daarom ideaal voor zowel lichte als donkere huidtypen!

Langdurige bruining

De uitgebalanceerde bruiningstechniek van de iBed zorgt voor een direct resultaat met een langdurige bruining.

iSwing

Deze luxe zonnebank is ook beschikbaar met de unieke Swing-functie. De iSwing beschikt over roterende gezichtbruiners welke zorgen voor een egale bruining in het gezicht die dieper doordringt in de huid.

Aroma en Breeze

Om jouw zonbezoek zo aangenaam mogelijk te maken, kun je kiezen voor een lekkere geur onder de zonnebank. Daarnaast beschikt de iBed over Breeze opties: een verkoelende nevel in het gezicht. Deze kun je handmatig activeren of instellen met een interval.

Airconditioning

Zomer, of toch lente? Met de airconditioning van de iBed kies je jouw gewenste temperatuur voor onder deze zonnebank.

MP3 muziek

Je kunt onder de iBed naar een aantal radiozenders luisteren. Toch liever je eigen muziek? Dat kan! Pak je telefoon en Plug & Play.

Blue D-lite

Alle zonnebanken van Sunday's beschikken over unieke vitamine D lampen. Deze lampen bevatten de blue d-lite techniek® en bootsen zo het natuurlijke zonlicht na. Dit zorgt ervoor dat jouw lichaam op natuurlijke wijze vitamine D aanmaakt. En dat is heel belangrijk voor je gezondheid! Zeker in de wintermaanden kampen veel Nederlanders, zonder het te weten, met een vitamine D tekort. Een paar zonbezoeken zijn vaak al genoeg om jouw vitamine D niveau weer op peil te brengen.

Sun Pilot

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (21)

De Sun Pilot

De Sun Pilot is een zonnebank van Ergoline die alléén is gericht op het gezicht, hals en decolleté. Deze zonnebank maakt gebruik van 6 Ultra Performance Plus gezichtsbruiners. Dankzij 12 lampen in het ruggedeelte worden ook de nek, schouders en rug prachtig gebruind. Bovendien is de Sun Pilot uitgerust met 2 handbruiners. Maak ten slotte je zonbezoek extra comfortabel met behulp van de breeze en airco opties.

Spray Tan

Mooi en egaal bruin in 10 minuten

Heb je dit weekend een feestje? Of heb je gewoon instant behoefte aan een gezond bruin kleurtje? Dan is onze volautomatische Spray Tan iets voor jou! Met de iSpray van Sunday’s krijg je een mooi en egaal kleurtje in slechts 10 minuten.

Spray Tan afspraak maken

Wil je direct online een afspraak maken?

Boek nu!

Hoe werkt Spray Tan?

Door middel van een geavanceerde spuittechniek wordt er in 10 minuten een laagje DHA* op je huid gespoten, wat zorgt voor een bruine kleur. Dit gebeurt in volledige privacy in een afsluitbare volautomatische spray cabine, dus zonder hulp van medewerksters. Uiteraard krijg je vooraf een uitgebreide uitleg en instructie in onze studio. De Spray Tan cabine is te vergelijken met de airbrush tanning. Het zorgt voor een instant tan voor heel je lichaam. De Spray Tan is geschikt voor alle leeftijden.

Let op: Spray Tan zorgt in tegenstelling tot de zon en zonnebank niet voor een beschermende huidverdikking en aanmaak van pigment. Hierdoor biedt de iSpray geen bescherming tegen de buitenzon.

Spray Tan kleur

Je kunt kiezen tussen een aantal kleurgradaties. Voorafgaand aan jouw Spray Tan bezoek kun je er voor kiezen om Dark Bronzers toe te voegen die het resultaat versterken. Het volledige resultaat is na 8 uur zichtbaar. Afhankelijk van je huidtype blijft je tint 5 tot 9 dagen.

Spray Tan tips voor een optimaal resultaat

  • Scrub je huid voor gebruik; hiermee verwijder je oude huidcellen waardoor je kleurtje langer meegaat.
  • Draag voor en na de Spray Tan makkelijke, donkere en niet knellende kleding en ondergoed.
  • Ga na afloop van de Spray Tan niet direct douchen of sporten (wacht hier 6 tot 8 uur mee).
  • Wacht tenminste 24 uur met scheren.
  • Verzorg je huid na afloop dagelijks met een hydraterende crème voor extra soepelheid en glans.

Veelgestelde Vragen

Heb je vragen over de iSpray die nog niet beantwoord zijn? Kijk eens bij onze veelgestelde vragen.

Australian Gold

Australian Gold zonnecosmetica

Zonnecosmetica helpt om mooier, sneller en langer bruin te zijn. Wist je dat het wel 40% verschil kan maken? Bovendien is het ook nog eens gezond voor je huid! Wil je weten hoe dat zit? Bekijk onze pagina over zonnecosmetica.

Bij Sunday’s vind je uitsluitend de zonnecosmetica van Australian Gold. Deze producten staan voor een hoge kwaliteit en zorgen voor een optimale verzorging en bruining van je huid. Onze zonneconsulentes krijgen regelmatig bijscholing over de nieuwste Australian Gold zonnecosmetica en kunnen jou dus goed adviseren!

Marc Inbane

Sunday’s heeft haar assortiment uitgebreid

Wij zijn nu OfficialMarc Inbane dealer: een luxe zelfbruiner voor een mooi egale en streeploze tint. De producten van Marc Inbane zijn de perfecte aanvulling op een zonnebank of Spraytan bezoek aan Sunday’s!

Een luxe zelfbruiner

De Marc Inbane Natural Tanning Spray is een luxe zelfbruiner voor een gezond uitziende en egaal gebruinde huid, tot wel vijf dagen. De spray is geschikt voor veelvuldig gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig te gebruiken. Deze zelfbruiner wordt daarom ook graag gebruikt door kappers en visagisten.

Vol met plantaardige en voedende ingrediënten

De Marc Inbane Natural Tanning Spray zit vol met plantaardige en voedende ingrediënten, zoals Aloë Vera, Ginkgo en Vitamine E. De spray is gemakkelijk aan te brengen, geschikt voor alle huidtypen en kan over het hele lichaam gebruikt worden.

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (22)

Prestige Fusion Spectra

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (23)

Sunbay Lightvision by Ergoline

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (24)

Cube+

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (25)

Colorvision

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (26)

iForce+

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (27)

iBed

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (28)

Sun Pilot

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (29)

Spray Tan

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (30)

Australian Gold

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (31)

Marc Inbane

Onze zonkracht

Waarom zonnen bij Sunday's

Met ruim 50 zonnestudio’s is Sunday’s de grootste zonnestudioketen van Nederland. En we hebben een formule waar we trots op zijn! Al 25 jaar staat voor ons maar één ding centraal: jou in het zonnetje zetten.

Professionele begeleiding

Tijdens je eerste zonbezoek aan zonnestudio Sunday’s krijg je een gratis persoonlijk zonadvies, gebaseerd op jouw huidtype.

Lees verder

Innovatieve zonnebanken

Sunday's heeft het nieuwste model zonnebank: de Cube+. Deze zonnebank geeft een 20% beter bruiningsresultaat!

Lees verder

Vitamine D door onze blue D-lite lampen

Sunday’s is de enige zonnestudioketen in Nederland die al haar zonnebanken heeft uitgerust met unieke blue D-lite lampen.

Lees verder

3 gratis verzorgings producten

Bij ieder zonbezoek krijg jij 3 gratis producten die bijdragen aan een stralende huid. Zo krijgt jouw huid een mooie en egale tint!

Lees verder

Controle op onze lampen

Iedere dag zijn wij op pad om de zonnebanklampen te controleren en waar nodig te vervangen.

Lees verder

Zonnestudio's in heel Nederland

Waar je ook bent in Nederland, er is vrijwel altijd een Sunday's zonnestudio in de buurt! Wanneer kom jij langs?

Lees verder

Acties

Zonnige acties

Wil jij voordelig onder de zonnebank? Bekijk eens onze zonnige acties!

€5,- introductie korting Lees verder

Over

Zonnestudio Den Haag Frederik Hendriklaan

Verantwoord zonnen bij zonnestudio Sunday's.

Zonnebank prijzen

De prijs van een zonbezoek hangt af van het type zonnebank en de duur van je bezoek. In onderstaand overzicht vind je alle prijzen van onze zonnebanken.

Nog voordeliger zonnen? Dat kan met een jongerenpas. De eerste keer zon je zelfséénmalig met 5,- korting!

Verantwoord zonnen

Verantwoord zonnen staat bij zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan voorop. Of je nu behoefte hebt aan een mooi kleurtje, een vitamine D boost of gewoon even lekker ontspannen, we doen er alles aan om jou in het zonnetje te zetten!

We vertellen je graag meer over de zonkracht van Sunday's.

Gekwalificeerde zonneconsulentes

Tijdens jouw eerste zonbezoek krijg je van ons een gratis professionele huidanalyse. Onze opgeleide zonneconsulenten stellen op basis hiervan een persoonlijk zonadvies op. What's in it for you? Dit zonadvies helpt je bij het verantwoord opbouwen van een mooi en gezond kleurtje.

3 gratis verzorgingsproducten

Bij verantwoord zonnen hoort ook een goede huidverzorging. Daarom liggen er bij elk zonbezoek 3 gratis huidverzorgingsproducten voor je klaar. Hiermee ben je altijd goed voorbereid op jouw zonbezoek; je hebt dus niets nodig om te gaan zonnen bij Sunday's!

Vitamine D zonnebanken

Alle zonnebanken van Sunday’s zijn uitgerust met vitamine D lampen. Deze exclusieve blue D-lite lampen stimuleren het natuurlijke aanmaakproces van vitamine D in de huid. Zo ben je niet alleen met je uiterlijk, maar ook met je gezondheid bezig!

Eerste zonbezoek

Ben je benieuwd wat je kan verwachten van jouw eerste zonbezoek? Lees dan onze zonblog!

Bekijk onze studio van binnen

Reviews

Beoordeel onze vestiging

Hoe is jouw Sunday's zonbezoek bevallen? Laat het ons weten!

Han Buwalda

Top vestiging.Brede glimlach, ze kennen je en zijn gastvrij.En gewoon lekker zonen en ff onthaasten erna.

Beau

Hele fijne studio en aardig personeel, kom hier graag!!

Sjors Luiten

Hele nette studio en fijne mensen. Ik kom hier graag.

Ethel Pavlitzky

Heerlijk wezen zonnen, schone zaak, vriendelijk personeel en Coronaproof! Dus 5 sterren waard! 👍

Deborah

Vrijdag een spray tan gehad. Wat me opviel was de enorm klantgerichte dame die echt goed kon adviseren en wist waar ze het over had, zo fijn! Tan bevalt super, kleur is perfect. Kom zeker terug

Susan

Smile-behandeling is echt een aanrader! 2x 20 minuten ‘doorbijten’ maar dan Heb je ook echt resultaat. Plus dat de salon mooi is en personeel vriendelijk.

Chantly

Heel Schoon en de Medewerkers leg je echt heel goed uit. TOP SERVICES! 5 ster waard

Dominique

top service, zeker de 5 sterren waard!!

J. Van Kesteren

Hele mooie studio! Echt niks mis mee ;)

Neely Verbaan

Mooie en super schone studio met heel vriendelijk personeel en goede service!

Regelmatig goede acties.

Esther Verloop

Ik kom hier al jaren, leuke studio, vriendelijk personeel. Gewoon goede service !

Annelies

Super fijne banken. En het personeel erg vriendelijk.

Frans

Mooie schone zaak, aardig personeel, alleen de %%#%x dat ik voor een gesloten zaak sta voor mijn AFSPRAAK,

Aliza Thomas

Altijd top! een prettige zonnestudio met ruime keus aan banken.Aangename sfeer !

Natasja Anoeschka Kalkman

Super nette en schone zonnebank studio. Er hangt een fijne sfeer. Dames zijn vriendelijk. Mooi en goed gelegen op “de Fred”!

Natasja Anoeschka Kalkman

Super nette en schone zonnebank studio. Er hangt een fijne sfeer. Dames zijn vriendelijk. Mooi en goed gelegen op “de Fred”!

Natasja Anoeschka Kalkman

Super nette en schone zonnebank studio. Er hangt een fijne sfeer. Dames zijn vriendelijk. Mooi en goed gelegen op “de Fred”!

Audronė

Schoon en netjes pand, gezellige sfeer, beleefd en glimlachend personeel! Aan alles is gedacht: je vindt er niet alleen lichaamsverzorgingsproducten vóór de zonnebank, maar ook erna! Ik raad aan!

Schrijf zelf een review

Adres

Zonnestudio Den Haag Frederik Hendriklaan

Frederik Hendriklaan 295
2582 CE Den Haag

070-3546080

Zonnestudio Sunday's Den Haag Frederik Hendriklaan (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Maia Crooks Jr

Last Updated:

Views: 6465

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Maia Crooks Jr

Birthday: 1997-09-21

Address: 93119 Joseph Street, Peggyfurt, NC 11582

Phone: +2983088926881

Job: Principal Design Liaison

Hobby: Web surfing, Skiing, role-playing games, Sketching, Polo, Sewing, Genealogy

Introduction: My name is Maia Crooks Jr, I am a homely, joyous, shiny, successful, hilarious, thoughtful, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.